ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

logos open

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ BUSINESS ΛΥΣΗ

ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ 

SOFTONE CLOUD ΥΠΟΔΟΜΕΣ

 

softone open

Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης στην αιχμή της τεχνολογίας, σε ένα αξιόπιστο και ασφαλές cloud περιβάλλον, χωρίς συμβιβασμούς.

Το Softone Cloud ERP σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης που δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και έχει σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση.

Οφέλη :

  1. 1.Χαμηλό Κόστος αρχικής επένδυσης

Επιλέγοντας ένα από τα μοντέλα λειτουργίας Softone Cloud ERP, αυτομάτως κερδίζεται το υψηλό κόστος αγοράς ενός πλήρους και εξατομικευμένου προγράμματος για την επιχείρηση σας.

  1. 2.Πρόσβαση στα δεδομένα σας από παντού με ελάχιστες απαιτήσεις

Με απλή πρόσβαση μέσω internet και χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες υποδομές, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Softone τη στιγμή που το χρειάζεστε!

  1. 3.Προσαρμογή στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας

Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις απαραίτητες ενότητες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας.

  1. 4.Κόστος που ξεκινάει απο 50,00 € τον μήνα για κάθε χρήστη

Μικρή, Μεσαία, Μεγάλη επιχείρηση, αναλόγως τον συνδυασμό που θα επιλέξετε για την επιχείρηση σας, το κόστος κάθε χρήστη ξεκινάει απο τα

50,00 € το μήνα ανά χρήστη.

 Picture1

 

Open Enterprise PRIME :

 

Με 600,00 € το χρόνο καλύπτει επαρκώς της απαιτήσεις μιας επιχείρησης σε εμπορικό και λογιστικό επίπεδο.

 

Για Περισσότερες απαιτήσεις ...... Περισσότεροι συνδυασμοί .....Περισσότεροι Users τότε επιλέξτε :

 

Open Enterprise Select :

 

O γνωστός σε όλους μας συνδυασμός Soft1 300 με 5 επιπλέον ενότητες της επιλογής σας ανεξαρτήτου κόστους και με 1.400,00 € για 2 χρήστες και όλα τα οφέλη της Cloud Εφαρμογής. Δυνατότητα εξατομίκευσης πακέτου στα πραγματικές απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

 

 

 

Open Enterprise ValuePlus:

 

Πλήρης Εμπορική και λογιστική κάλυψη, διαχείριση πελατών ,μείωση του κόστους πρόσθετων χρηστών, για επιχειρήσεις με δυνατές απαιτήσεις. Ο συνδυασμός προσφέρεται με 3 τουλάχιστον χρήστες και το κόστος ξεκινά απο 2.400,00 € το χρόνο.
èΣτις παραπάνω τιμές δεν έχει υπολογιστεί φπα 23%

 

 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

 

 

 

Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας ,είναι πάντα στην διάθεση σας, να συνεργαστούν μαζί σας και να βρούμε την απαιτούμενη λύση που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας στο τηλέφωνο : 210 57 11 343

 

Μέσω Email στο sales@infotrace.gr