Προφίλ

Η Info Trace ξεκίνησε το 2011 από καταξιωμένα στελέχη της πληροφορικής και των οικονομικών, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της μηχανογράφησης - μηχανοργάνωσης εταιριών.

Η InfoTrace αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής η οποία δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει υπεύθυνα σε κάθε εμβέλειας εταιρεία ολοκληρωμένα συστήματα πληροφορικής.

Οποιαδήποτε ενέργεια μας αποσκοπεί στην υλοποίησης διαδικασιών προς όφελος του πελάτη.

Η φιλοσοφία μας είναι άκρως πελατοκεντρική και στοχεύει στην υλοποίηση του οράματος του πελάτη μέσω της πλήρους αξιοποίησης του μηχανογραφικού συστήματος και την εκπαίδευση των χρηστών για καλύτερα και αμεσότερα αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας, είναι η ανάπτυξη και η πραγματοποίηση των στόχων που πρεσβεύει ο πελάτης που εμπιστεύεται την Info Trace.

Στόχος μας να δώσουμε μια νέα ώθηση στις επιχειρήσεις να μπουν στον κόσμο της πληροφορίας αναίμακτα, εύκολα και με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής είναι πολλές, το οικονομικό περιβάλλον και τον ανταγωνισμό, εμμένουμε στην ποιότητα και στην στοχοποίηση των αναγκών κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Γινόμαστε κομμάτι της επιχείρησης σας και συνοδοιπόροι στον δρόμο προς την ανάπτυξη και τις νέες ευκαιρίες.

Για την κάλυψη αυτών των στόχων η Info Trace, επενδύει στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της με προγραμματισμένες και επαναλαμβανόμενες ενέργειες και παρουσιάσεις.

Επίσης η Info Trace παρακολουθεί τις εξελίξεις στις τεχνολογίες της πληροφορικής και αναπτύσσει ολοκληρωμένες φιλοσοφίες και κατευθύνσεις που διακρίνονται για την ευελιξία τους, την ευχρηστία τους και την προσαρμοστικότητά τους σε κάθε νέα εξέλιξη.

Το ανθρώπινο δυναμικό της InfoTrace, παραμένει πάντα πιστό στις αρχές του.

Στην InfoTrace πιστεύουμε ότι κάθε εταιρεία, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μοναδική, έτσι σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία, που θα αναπτύξουν την εταιρεία σας με το μικρότερο κόστος, αποφέροντας σας μεγαλύτερα κέρδη.

Φιλοσοφία, Στόχος, Αρχή της Info Trace, είναι να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα μεγέθους, οι οποίες θέλουν να επενδύσουν σε ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις.